Postat de Vlad Rusu pe 27 februarie 2010 în Fără categorie

Ştirea cu filmuleţul cu cei doi îngeri care ridică la cer sufletul unui copil decedat a făcut se pare înconjurul lumii. La noi (mai din păcate, mai din fericire), ştirea a fost preluată (mai bine spus tradusă în română) de către Click:

O întâmplare stranie a avut loc în oraşul Semipalatinsk, din Kazahstan, în momentul în care un preot a decis să filmeze casa în care tocmai săvârşise slujba de înmormântare a unui copil.
Părintele Igor Shvedov tocmai luase parte de slujbă, iar cortegiul funerar urma să pornească către biserică şi apoi către cimitir. Întâmplător, a decis să filmeze cu ajutorul telefonului mobil împrejurimile. Mare i-a fost surpriza să constate acasă, după ce a revăzut imaginile, siluetele luminoase a două entităţi.

Preotul a bănuit imediat că este vorba de doi îngeri, care ridică la ceruri sufletul copilului decedat, al cărui trup încă se afla în casă. După ce a arătat imaginile şi altor oameni, care i-au întărit teoria, părintele este sigur că a fost martorul unei minuni.

Ce părere aveţi?

Mie personal mi se pare atât de frumos şi înfricoşător deopotrivă. Înclin să cred că filmuleţul nu e trucat, la cat de „profesionistă” e realizată filmarea.

4 comentarii la “Doi îngeri filmaţi ridicând la cer sufletul unui copil decedat”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. Ceea ce am văzut eu e altceva: imagini cu aburii de la vodcă, înălţându-se senin spre cerul de deasupra blocului.

  • Vlad Rusu spune:

   Hahaha, poate fi şi asta o explicaţie.. 🙂

   • Sincer nici eu nu vad unde sunt ingerii!…dar asta e doar o parere!

    • florin pascaru codaesti spune:

     nu e ma trucaj daca era se vedea si alte detalii trucate ca nai ca truca la filmuletul asta ,, se vede clar profilul omului care se ridica la cer sub forma de lumini dar nici preotul nu a vazut decat dupa filmare si camerele de filmat prin focare de lumina care nu se vad c ochiul liber si mai ales ca era si dupa o inmormantare nu e trucaj, Domnul ne arate semne dar trebiuie intelese , doar nu vrei sa ti se infatiseze in fata.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>